groen en exclusief wonen

In de Villa is het genieten van het beste van twee werelden

De Villa valt op in lommerrijk Bloemendaal: het elegante, witte landhuis met geelwit-gestreepte zonneschermen, gelegen in een groene weelde. Nog altijd met alle kenmerken van een ouderwetse buitenplaats, maar tegelijk prettig dichtbij Bloemendaals winkelcentrum. Groengebladerde rust én dorpse bedrijvigheid ineen. Zo blijft het fijn om even een boodschap te doen of een kopje koffie te drinken op een nabijgelegen terras, ook als lopen wat lastiger is.

woonzorg appartement
1
woonzorg studio
0
beschikbaar

meer informatie?

exclusieve appartementen

De 22 woonzorgappartementen variëren in grootte van 40m2 voor de studio tot 78m2 voor een tweepersoons appartement. Het penthouse heeft een grootte van ± 125m2 . Alle appartementen beschikken over ten minste een woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Een aantal is daarnaast voorzien van kitchenette en hobbyruimte. De meeste appartementen op de begane grond beschikken over een terras, in de vleugel-gebouwen hebben de vier appartementen op de eerste verdieping, die ook geschikt zijn voor echtparen, een loggia.
Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een schitterend uitzicht op het weelderige landgoed, de fraaie binnentuin of de weidse omgeving.


Een impressie van onze locatie De Villa?

thuis in een heerlijke omgeving

De uitgestrekte landgoedtuin nodigt uit tot genieten: wandelend langs kleurrijke bloemenborders, naar de theekoepel of in de vlindertuin. Genieten van de moestuin of onze gezellige krielkippen en zijdehoentjes, of van een rustig kopje koffie op een van de terrassen. Van een actieve wandeling, een ontspannen spelletje petanque of het in alle rust observeren van de natuur: net waar u van houdt.