GENIETEN VAN HET LEVEN

ÓÓK ALS U EEN STEUNTJE NODIG HEEFT

Het is onze absolute overtuiging dat welzijn en geluk vooral samenhangen met de vrijheid om eigen keuzes te maken. Vanuit die basis is onze organisatie opgebouwd. Onze overtuiging is koersbepalend bij alle keuzes. Daarom helpen we bewoners en dagcliënten om hun eigen, vertrouwde levensstijl voort te zetten, en draait alles om het behoud van de eigen zelfstandigheid.

“In onze organisatie draait alles om persoonlijke vrijheid, respect en eigenwaarde. Dat is ons inziens de voorwaarde voor levensgeluk. Om dit te garanderen onderzoeken we telkens weer met elkaar wat wenselijk en haalbaar is voor het behoud van dat levensgeluk, en kiezen we bewust voor een dienstbare houding van gastvrijheid”.Karien Sanders, directeur Fleurâge

eigen koers

Fleurâge Residences opende in 1997 haar deuren en vaart al decennia een eigen koers in zorgland, die bewijsbaar zijn vruchten afwerpt en inmiddels ook buiten De Villa wordt toegepast – des te beter. Onze aanpak werkt effectief én preventief tegen eenzaamheid en depressiviteit. We zijn er trots op dat we – in nauwe samenwerking met onze specialist ouderengeneeskunde – het gebruik van medicijnen zo laag mogelijk kunnen houden, ook als de behoefte aan zorg toeneemt.

“Kom gerust eens langs voor een rondleiding.”

rondleiding

organisatie

Wie zijn wij? We zijn het samen: Fleurâge Residences. Deze vorm van collectief én zelfstandig wonen is mogelijk dankzij de inzet van al onze betrokken en flexibele medewerkers. De directie wordt gevormd door Karien Sanders en Jos Drion.

Team

Ons betrokken team bestaat uit ruim dertig medewerkers, waaronder twee professionele koks, gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders en huishoudelijk medewerkers en natuurlijk onze vrijwilligers. Bovendien zijn aan Fleurâge een specialist ouderengeneeskunde, een ergotherapeut en een fysiotherapeut verbonden en werken we nauw samen met de huisartsen in de omgeving.

  • Karien Sanders

    Karien Sanders is binnen Fleurâge eerst­verant­woordelijke voor de strategie en het zorgbeleid. Met haar achtergrond in bestuurskunde en HBO Verpleeg­kunde is Karien gespecialiseerd in belevingsgerichte klantvriendelijke zorg: het behoud van de eigen regie en eigenwaarde bij (hoog)bejaarde ouderen.

  • Jos Drion

    Jos Drion is eindverantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Na het Koninklijk Conservatorium en een Hogere Managementstudie bekleedde hij directie­functies in de Hospitality-sector, alsmede bij Drion & Partners, Executive Search. Prettige bijkomstigheid is dat Jos bij gelegenheid de bewoners verrast met een pianorecital.