uw welzijn

autonomie en vrijheid om eigen keuzes te maken

Bij Fleurâge weten we dat welzijn en geluk vooral samenhangen met autonomie en de vrijheid om eigen keuzes te maken. Daarom helpen we bewoners en dagcliënten om hun eigen, vertrouwde levensstijl voort te zetten. Zo behoudt u de eigen zelfstandigheid.
Bij Fleurâge geniet u van de zekerheid van permanente zorg, 24 uur per dag en zeven dagen in de week, waarbij minstens even belangrijk de aandacht voor een aantrekkelijke keuze aan activiteiten is – samen of individueel, binnen en buiten de Villa.

“Als we ouder worden neemt onze ‘eigenheid’ – datgene wat ons maakt tot wie we écht zijn – alleen maar toe. Die eigenheid moet je onder alle omstandigheden zien te behouden – en daarom behoeden. Dit is zelfs essentieel voor het behoud van levensgeluk in de laatste fase van het leven”.Karien Sanders, directeur Fleurâge

uw vrijheid

Natuurlijk staat uw vrijheid voorop: we houden niet van betutteling of verplichte activiteiten. U kiest zelf óf en waarmee u actief bent, individueel of samen met anderen. Wij zorgen voor een afwisselend, boeiend programma in een heerlijke omgeving zodat u elke dag naar eigen keuze aangenaam door kunt brengen.

Belang van de omgeving

De sfeer van het landhuis en de groene uitgestrektheid van haar omgeving nodigen als vanzelf uit tot prettige invullingen. Of dat nu bij onze petanquebaan is, in de bloementuin of bij de kippen die voor plezier en verse eitjes zorgen. Binnenshuis is het heerlijk toeven in de aangename salon, de theekoepel of natuurlijk ons huiselijke restaurant, waar u ook tussen de maaltijden door van harte welkom bent. Luisteren naar pianospel, een spelletje schaak of een goed boek: actief zijn zit niet alleen in lichamelijke beweging!

Use it or lose it

Bij alles gaat het om het plezier, maar minstens zo belangrijk vinden wij het ‘use it or lose it’. Ofwel: geestelijk en fysiek actief blijven beschermt tegen achteruitgang en helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren.
verzorgd wonen 24 jaar op hoogste niveau

We laten u graag proeven van onze unieke sfeer. Ook als niet-bewoner bent u van harte welkom bij veel van onze activiteiten.
Graag op de hoogte? Klik hier voor aanvraag meer informatie.