herstellen

IN (UW EIGEN) STIJL

Even op adem komen? Herstellen met liefdevolle aandacht en professionele zorg? Bij Fleurâge ervaart u het luxueuze welbevinden zoals onze bewoners – maar dan voor tijdelijk verblijf. Uw zorgstudio biedt u alle rust én gedegen vakmanschap, 24 uur per dag en zeven dagen in de week.

“Als we ouder worden neemt onze ‘eigenheid’ – datgene wat ons maakt tot wie we écht zijn – alleen maar toe. Die eigenheid moet je onder alle omstandigheden zien te behouden – en daarom behoeden. Dit is zelfs essentieel voor het behoud van levensgeluk in de laatste fase van het leven”.Karien Sanders, directeur Fleurâge

BLIJVEN WIE U BENT

Geniet u van de rust in de groene parktuinen en de romantische villa? Of kiest u liever voor een van de dagactiviteiten van niveau? Respect voor uw autonomie zien wij als belangrijkste voorwaarde voor een gezond herstel: het lichaam volgt waar de geest zich gekend weet.

TIJDELIJK VERBLIJF IN HUISELIJKE SFEER

Medische zorg gaat in de Villa gepaard met persoonlijke aandacht. Fysiotherapie, ergotherapie en 24-uurs multidisciplinaire zorg zijn net zo vanzelfsprekend als de huiselijke sfeer en het culinaire niveau van de dagelijkse meergangendiners. En heeft u tijd om uw hersteltraject vooraf te bepalen? Dan bent u op afspraak van harte welkom voor een rondleiding in de lichte, ruime studio, voorzien van een eigen badkamer, aangepast seniorenbed, alarmoproepsysteem, TV, wifi en minibar.
verzorgd wonen 24 jaar op hoogste niveau

We laten u graag proeven van onze unieke sfeer. Ook als niet-bewoner bent u van harte welkom bij veel van onze activiteiten.
Graag op de hoogte? Klik hier voor aanvraag meer informatie.