Hij gaat zóveel beter met hem: hij kan weer van het leven genieten.

dochter van dagcliënt

FleurageReferenties

Het gaat zóveel beter met mijn vader! Na de dood van mijn moeder ging mijn vader zichtbaar achteruit. Hij begon slechter voor zichzelf te zorgen, was duidelijk aan het vereenzamen. Via via werden we getipt over de Villa, mijn vader zag het toen nog niet zitten, hij had volgens hemzelf geen hulp of afleiding nodig. Vanuit Fleurâge is toen iemand thuis op bezoek geweest, dat was echt een goed gesprek dat mijn vader het vertrouwen gaf toch eens te proberen of de dagbesteding iets voor hem zou kunnen zijn. Inmiddels komt hij er drie keer per week en is in een half jaar tijd met allerlei excursies mee geweest en heeft verschillende concerten mogen bijwonen. Hij gaat zóveel beter met hem: hij kan weer van het leven genieten.