verzorgd wonen in ‘de villa’

met alle comfort van service en diensten

Fleurâge hanteert een vast tarief per maand voor het verzorgd wonen met service- en dienstverlening, waarbij vrijwel alles is inbegrepen. U heeft hierbij de zekerheid dat dit bedrag niet zal worden overschreden. Voor echtparen betaalt de tweede persoon een vast bedrag. Het tarief is afhankelijk van de grootte en ligging van uw appartement. Vraagt uw persoonlijke zorgsituatie één op één verzorging dan geldt hiervoor een extra individueel tarief.

verzorgd wonen 24 jaar op hoogste niveau
  • WOONZORG APPARTEMENT

   De Villa telt elf appartementen in het hoofdgebouw, variërend in grootte van 45m2 tot 60m2. In de noord- en zuidvleugel bevinden zich elk vijf appartementen die in grootte variëren van 55m2 tot 78m2. Alle appartementen beschikken over ten minste een woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Een aantal is daarnaast voorzien van kitchenette en hobbyruimte. De meeste appartementen op de begane grond beschikken over een terras, in de vleugel-gebouwen hebben de vier appartementen op de eerste verdieping, die ook geschikt zijn voor echtparen, een loggia.

  • ZORGSERVICE- EN DIENSTENPAKKET

   Alles wat met zorg- service- en dienstverlening te maken heeft valt in het zorg-service & dienstenpakket. U kunt uitgaan van een pakket waarbij vrijwel alles is inbegrepen, zoals bijvoorbeeld 24-uurs persoonlijke alarmering en directe opvolging door professionele zorgmedewerkers, aanvullende zorg op basiszorgpakket door verpleegkundigen, algemene (recreatieve) activiteiten zeven dagen per week, ook in het weekend en maaltijdverzorging, incl. room- en restaurantservice waaronder hoogwaardig diner vers bereid door onze chef koks.  Als WTZi (Wet Toelating Zorginstellingen) organisatie zijn wij in staat alle voor u belangrijke zaken via een direct contact met het zorgkantoor te regelen wat voor alle partijen voordelen biedt. Ook verzorgen wij desgewenst het gehele traject van (her)indicatiestellingen voor u en onderhouden contact met instanties, zoals de gemeente.


  Over de volledige inhoud van het zorgservice- en dienstenpakket en alle ins en outs van de financieringswijze van het verzorgd wonen staan we u graag te woord.


  WLZ & WMO
  U dient rekening te houden met een wettelijke, inkomensafhankelijke persoonlijke bijdrage indien de zorgindicatie via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is geregeld. Deze eigen bijdrage wordt geïnd door het CAK. Om uit te rekenen wat uw eigen bijdrage gaat worden is de rekenmodule van het CAK handig.

  Wilt u meer weten over de zakelijke aspecten van het verzorgd wonen? Klik hier voor het maken van een afspraak, we helpen u graag.