Fleurâge referentie

Dank voor alle aandacht en zorg

familie

FleurageReferenties

Voor iedereen @fleurage!

Dank voor alle aandacht en zorg. Dat Lourens op zijn paasbest klaar zat als ik hem voor de kerk kwam ophalen. Ik zag hem stralen als een van jullie binnenkwam. Hoe hij genoot van de aandacht, van de vrolijkheid, het geduld, zodat hij tot het laatst toe grapjes kon blijven maken, waar jullie liefdevol op reageerden. Hij was nooit bedroefd of bedrukt als ik wegging. Hij had jullie! Ook mijn grote waardering voor de laatste zorg die gegeven is na zijn overlijden. De hartelijkheid waarmee wij nog ontvangen werden en de indrukwekkende laatste groet. Zo ontroerend en troostend om in de laatste jaren ergens toch zo thuis te kunnen zijn. Ik heb er geen woorden voor, maar weet dat jullie werk gezien en gewaardeerd wordt. Wat een bijzondere groep verzorgende lieve mensen bij elkaar. Het ga jullie goed!

Hartelijke groet,
Albert