ondernemend genieten

Actief bezig zijn samen met anderen of individueel

Voor de gevarieerde dagbesteding bij Fleurâge Residences organiseren we dagelijks activiteiten van niveau en hoge kwaliteit, zowel voor bewoners als dagcliënten. Bij Fleurâge gebeurt héél veel, en u bent uiteraard volledig vrij in uw keuze aan activiteiten deel te nemen. Onze activiteitenbegeleiders en vrijwilligers heten u graag van harte welkom.

“Zo genieten allebei mijn ouders
weer meer van de dag.”
lees meerDochter van dagcliënt

actief bezig zijn

Muziek en bewegen: twee belangrijke zaken in de Villa. Maar er is natuurlijk nog veel meer, van lezingen en discussiemiddagen tot een heerlijke strandwandeling en boeiende bezoekjes aan musea en bioscoop. Van zwemmen in Zandvoort tot genieten van natuurschoon in de regio. Misschien kiest u liever in huis voor een wellnessbehandeling, of voor een van onze huisconcerten, geheugenspellen of creatieve workshops? Het kan allemaal.

INDIVIDUELE AANDACHT

De dagbesteding biedt ook tijd en ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Reminisceren over vroeger, bijvoorbeeld aan de hand van foto’s of voorwerpen, leidt aantoonbaar tot een groter geluksgevoel.
Onze activiteitenbegeleiders beschikken over de kennis van en ervaring in de zorg om dit soort gesprekken op een goede manier te voeren. Vertrouwen, respect en het bieden van een gevoel van veiligheid staan daarbij voorop.